En faglig blogg om Digital Markedsføring

Reflekteringsnotat del 1

Nå som første del av mitt semester i Digital Markedsføring er over, har jeg gjort meg opp en del tanker samt lært mye nytt av foreleser Arne Krokan. Jeg vil si det er mye som er veldig spennende å følge med på, samtidig som det er en god del som skremmer meg litt. Mye av hverdagen vår foregår allerede gjennom digitale verktøy, og det kommer bare til å bli mer og mer fremover.

Vi har blant annet lært om hvordan filterbobler og ekkokammer fungerer, og lært oss å skille mellom hva som er sant og ikke. Vi har skrevet om plattformtjenester, transaksjonskostnader, VR og AR og 3D-print for å nevne noe. I tillegg til dette har jeg lært at det er mye som skjer innen digitalisering og roboter. Det er ikke snakk om mange år før roboter har tatt over mange av jobbene som utføres av mennesker den dag i dag. Det er skremmende å tenke på!

Alt i alt føler jeg at jeg har lært mye i dette emnet og sitter med masse god informasjon som jeg ikke visste fra før. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

1 kommentar

  1. Frida

    Så gøy å lese at du synes du har lært mye i denne første delen av kurset! Håper du kommer til å lære like mye i de neste modulene.

    Masse lykke til med neste del av kurset, stå på videre:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *