Hvordan ble nettbutikken Treasure egentlig til? 
Våre to siste emner i faget Digital Markedsføring ble slått sammen til en stor eksamen, istedenfor to (en individuell og en gruppeeksamen) som det i utgangspunktet var ment å være. Som nevnt tidligere, ble dette utfallet etter Korona epidemien kom til Norge og påvirket hverdagen til oss alle. En stor del av denne eksamen var å sette opp en nettbutikk, hvor vi kunne velge helt selv hva vi ønsket å selge. Etter en liten prat kom vi fort frem til at vi ønsket å selge klær, da vi alle er interessert i mote og tenkte at dette var noe som ville passe oss midt i blinken. 

Siden vi ikke hadde mulighet til å møtes, foregikk mye av planleggingen over telefon og Facebook. Siden det allerede var blitt en annerledes hverdag, måtte vi også sette oss inn i en ny måte å jobbe sammen på. Vanligvis ville vi nok møttes på biblioteket og planlagt sammen der, men det funket greit å ta det over nettet også. Etter vår første samtale var vi innom flere ideér om hva vi ønsket å selge. Vi hadde bestemt oss for at vi skulle selge klær, men vi var usikker på hvilken type og hvilken målgruppe vi ønsket å sikte oss inn mot. Vi tenkte også på treningsklær og treningsutstyr, men endte fort med at vi ønsket å selge basisklær. Altså joggebukser, t-skjorter, hoodies etc. 

Med tanke på situasjonen vi har vært i de siste månedene, tok det litt tid før vi kom ordentlig i gang. Men når vi først kom i gang merket vi hvor gøy det faktisk er å sette opp sin egen nettbutikk!

Mer i Del 2.

Link til nettbutikken: https://treasure-no.myshopify.com