Som nevnt i del 1, merket vi fort at det var morsomt og spennende å skulle sette opp vår egen nettbutikk og potensielt selge klær vi selv har designet. Det å være en del av hele prosessen har vært utrolig lærerikt og gøy!

Etter at vi hadde bestemt oss for hva vi skulle selge og hvilket navn vi ønsket på nettbutikken, var det bare å finne noen som kunne levere klærne for oss. Dette var dessverre ikke så lett som vi først trodde. Enten var det veldig dyrt eller så var leveringstiden såpass lang at vi ikke hadde fått produktene våre i tide. Derfor var det ikke mulig for oss å selge noe likevel, noe som var et lite nederlag.

Vi bestemte oss derfor at vi skulle gjøre nettsiden så realistisk og ryddig som mulig. Ved å sette opp e-postliste og nyhetsbrev, kunne venner og familie melde seg på og dermed motta en velkomst-mail. Vi har i tillegg opprettet en Facebook-side og en Instagram konto for nettbutikken vår. Her har vi invitert venner og familie til å følge og dele, slik at vi kunne analysere trafikken.

Etter å ha delt nettsiden med de rundt oss, har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Det er stas! Planen videre er å finne en måte for hvordan vi kan selge klærne våre rimeligst mulig. Om vi kommer til å satse videre på denne nettbutikken er usikkert, men det har uten tvil vært en spennende prosess!

Link til nettbutikken: https://treasure-no.myshopify.com